Environment

Parkinson’s Park sits on the west flank of The Chevin escarpment, above a hanging valley lying between Wharfedale and Airedale, known as the Guiseley Gap.    Its geology and ecology tell the fascinating story of how the Park has been shaped by a tropical river delta, ice age glaciers and human land use down the centuries. There is a Management Plan for the continued use and enhancement of this landscape.

Go to the drop down menu to look at pages on
Ecology
Geology
Community Orchard
Management Plan

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.